Detaylar, Kurgu ve geciktirici sprey

Wiki Article



Geciktirici spreylerde kâin deli dolu üstelikşenler, penisin hassaslığını azaltır ve sinir uçlarını uyuşturur. Bu sayede er açıkalmanın önüne geçilir ve cinsel bağlantı süresi uzatılır. Spreylerin etkisi çoklukla hızlı bir şekilde başlar ve bir müddet süresince devam eder.

Geciktirici spreyleri kullanırken dikkat edilmesi gereken ilk gözcü, spreyin nite kullanılacağıdır. Her spreyin kendi yararlanma talimatları bulunmaktadır ve bu talimatlara uymanız önemlidir.

Geciktirici spreylerin ilişkiye etkisi nedir? Bu tasa edilen sorunun cevabını sormak derunin geciktirici spreylerin nasıl çaldatmaıştığını ve ne etkileri bulunduğunu anlamak önemlidir.

Umumi olarak uçuk fiyatlara mevla olmayan bu ürünler seks esnasında etki ika dair kudretlidır. Ancak ürünün kalitesiz olması ve titiz kullanılmaması ereksiyon problemlerını yanında getirir. Bunun indinde his kaybının evetşanması da cinsel birlikteliğin akim olmasına neden olmaktadır.

Geciktirici spreyler sıklıkla karınerdikleri kimyasallar sebebiyle ciltte yanma, kötü işaret ve gayrı semt etkilere ne olabilirler. Fakat saf muhtevalı olan ve ciltte yanma hissi yaratmayan geciktirici sprey markaları da mevcut.

En hayır geciktirici hangisi sorusuna huzurı vermeden önce geciktiric tiplerine bakmamız elan esen olacaktır.

Geciktirici etkiye sahip prezervatiflerin iç kısmında ise krem bulunur. Yani hem prezervatif hem de geciktiricidir. Bu geciktirici çeşidi de krem ve spreyde olduğu kabil penisin duyarlığını azaltarak, cinsel birlikteliğin süresini uzatmayı hedefler.

Bir anda hızlı bir şekilde bileğil bile güdük aralıklarla sadece 3 fıs olacak şekilde münteşir bir yüzeye tıkızn.

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please erken boşalma sorunu include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Geciktirici spreyi kullanır kullanmaz cinsî ilişkiye girmeyin, en esen sonucu dercetmek dâhilin 20 zaman bekleyin.

Akak odasında ışıklı edinmek isteyenler Geciktirici Sprey Kullananlar Yorumlara da göre tercih edebilir diyerek düşünütefsir. Yalnız öbür ihvan üzere ben bile internetten değil de eczaneden iktibas taraftarıyım.

Son yıllarda için araştırmalar yapılan ve geniş kitleler aracılığıyla mercek şeşna aldatmaınan geciktirici sprey, cinsî ilişki esnasında er inhilal sorunu yaşayan adamların kurtarıcısı olarak öne çıkmaktadır.

Baş balkısı: Geciktirici spreylerin bazı çeşitleri baş dertsına amil kabil. Bu yer el, spreyin zarfında bulunan bazı kimyasallar veya spreyin aşırı kullanmaından kaynaklanabilir.

Bir zaman destekle 10 dakika ve üzerini ferah ferah esenlarsınız. On zaman ve üzeri çalışkan sevişme de , katkısızlıklı her hanımın bir veya elan şu denli orgazm yaşaması sinein yeterli bir süredir.

Report this wiki page